SFEROPULOS RAZGALIO DELIJE I GROBARE: "Crvena zvezda Meridianbet i Partizan MORAJU da imaju STALNI UGOVOR sa Evroligom"!

Autor:

Sport

17.12.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak se oglasio na temu koja interesuje ljubitelje košarke u našoj zemlji.

SFEROPULOS RAZGALIO DELIJE I GROBARE: "Crvena zvezda Meridianbet i Partizan MORAJU da imaju STALNI UGOVOR sa Evroligom"!

Foto: Starsport

Uvek puna hala, vrhunska košarka, najteža gostovanja za sve klubove u Evropi, sve su ovo odlike večitih beogradskih rivala u Evroligi.

Pored svega navednog, nedostaje samo jedno, a to je stalni ugovor za oba tima.

Na ovu temu se oglasio i trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos .

- Crvena zvezda Meridianbet i Partizan su klubovi na vrhunskom nivou. Ali nije samo to razlog. Imaju puno navijača i pune domaću arenu. U vrhu su Evrolige kada govorimo o toj kategoriji. Kad timovi imaju takvu dinamiku, treba da budu u Evroligi. Verujem da obe ekipe treba da imaju stalne ugovore, posebno uzevši u obzir koliko dobro su organizovani i činjenicu da se kreću ka najvišem nivou -rekao je Sferopulos u intervjuu za “Jurohups”.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

Pričao je stručnjak iz Grčke i o ambicijama svog tima.

- Najvažnija stvar za nas je da sad pobeđujemo utakmice kad nismo na 100% mogućnosti, da bismo mogli da napravimo iskorak kad budemo spremni. Za mene je veoma važno što su nas se vratili povređeni igrači, Adam Hanga i Branko Lazić. Naravno, ciljevi tima kao što je Crvena zvezda Meridianbet su veliki. U pitanju je tim koji želi da se takmiči za uspeh u svim takmičenjima, to je ono što pokušavamo - rekao je Sferopulos.

Crveno-beli su treći evroligaški klub koji Grk ima priliku da vodi u karijeri, posle Olimpijakosa i Makabija iz Tel Aviva.

- Crvena zvezda Meridianbet je jedan od tradicionalno jakih klubova evropske i srpske košarke. Znao sam u kakav klub dolazim. Potrebno je da se brzo prialgodite timu, i onda počnete da ga menjate i prilagođavate svojim zamislima. Mi smo još uvek u tom procesu. Još uvek nismo do kraja kompletirali prelazak iz prethodnog stanja u novo. Tim je počeo da inkorporira nove stvari u napadu i odbrani i to je ono što je najvažnije kako bismo popravili našu igru. Smatram da je Zvedzda tim koji mi daje priliku da kao trener radim na najvišem nivou. Imaju sjajnu dinamiku i zbog velikog broj navijača. Zajedno sa predsednikom i menadžmentom možemo napraviti dobre stvari ove i naredne sezone - zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading