ČUVENI KEMBA VOKER FASCINIRAN DELIJAMA: Uživao sam svake sekunde u Beogradu, oni su VERNI, PEVAJU I SKAČU! To je poena!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorostruki NBA Ol-star igrač imao je samo reči za hvale za atmosferu u Areni.

ČUVENI KEMBA VOKER FASCINIRAN DELIJAMA: Uživao sam svake sekunde u Beogradu, oni su VERNI, PEVAJU I SKAČU! To je poena!

Foto: Starsport

Kemba Voker, jedno od najzvučnijih imena koja su ikada zaigrala u Evroligi, osvrnuo se na debi u dresu Monaka kada je sa "kneževima" gostovao ekipi Crvene zvezde Meridianbet u Beogradu.

Podsetimo, gosti su slavili u beogradskoj "Štark Areni" rezultatom 82:76 u meču trećeg kola Evrolige, a Voker je postigao dva poena i isto toliko skokova, uz jednu asistenciju.

Posle samog mečam, četvorostruki NBA Ol-star igrač imao je samo reči za hvale za atmosferu kada je govorio za srpske medije, a po svemu sudeći isto mišljenje ima i kako se bliži polusezona.

- Uživao sam svake skunde. Bilo je baš super, kako su bili sinhronizovani sa skakanjem na tribinama, pevanjem pesme… Podržavali su svoj tim, nisu želeli da pobedimo. Nisam to video na utakmicama kada je Monako domaćin. Bili su uz svoj tim do kraja. Čitava poenta je u tome, u podršci, u ljubavi prema klubu, ponavljam uživao sam svake sekunde - poručio je Kembva Voker u razgovoru za podkast “BasketNews-a”.

Njegove kolege iz NBA lige koje su se oprobale u Evropi, često atmosferu porede sa onom koja vlada na NCAA utakmicama u SAD, sa čim je saglasan bivši as Šarlot Hornetsa.

- Mislim da je slično. Arena u Beogradu je veća nego hale u kojima igraju NCAA timovi, mislim da nije isto, ali da je atmosfera u koledž košarci najbliža atmosferi u Evropi - zaključio je Voker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading