PARTIZAN ČEKA PAKAO PROTIV MONAKA: Crno-beli moraju biti oprezni iako su favoriti

Autor:

Sport

05.12.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice daju crno-belima tek blagu prednost.

PARTIZAN ČEKA PAKAO PROTIV MONAKA: Crno-beli moraju biti oprezni iako su favoriti

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekaće večeras Monako u 12. kolu Evrolige sa namerom da nastave niz pobeda u elitnom takmičenju pred svojim navijačima. Izabranici Željka Obradovića imaće priliku da materijalizuju dobar raspored prema kojem ne mrdaju iz Arene tri meča, što je dobra šansa da se popnu na tabeli.

Crno-beli su protiv Panatinaikosa slavili posle produžetka iako su kladionice predviđale trijumf već posle 40 minuta. Sada bukmejkeri opet daju prednost Partizanu, ali kvote potvrđuju da mesta za opuštanje nema. Naime, četa Željka Obradovića je favorit i kvota na njenu pobedu je 1,80, dok je na slavlje izabranika Saše Obradovića tek nešto malo veća i iznosi 2,10. Da se očekuje tesan meč svedoči i kvota "u hendikepu" na kojoj je granica samo 1,5 poena.

Da posao ne'e biti lak potvrđuje i vorma dve ekipe. Monako je posle lošeg starta započeo niz pobeda baš u beogradskoj Areni protiv Crvene zvezde Meridianbet i sada se nalaze na trećem mestu sa skorom 7-4. S druge strane, Partiza igra po sistemu toplo-hladno i sada je na 5-6.

Kada su u pitanju međusobni dueli, Partizan je slavio prošle sezone i u Monaku, dok je pred grobarima u Areni bio ubedljiv (100:80). I prijateljski meč dve godine ranije pripao je crno-belima u Beogradu, dok je Partizan slavio i u Evrokupu 2019. gostima, a poražen je kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading