OBRADOVIĆ U PROBLEMU PRED MONAKO: Ne igra ni KAMINSKI! "Imali smo mnogo problema u Železniku"

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan oslabljen sutra u 12. kolu Evrolige.

OBRADOVIĆ U PROBLEMU PRED MONAKO: Ne igra ni KAMINSKI! "Imali smo mnogo problema u Železniku"

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović izneo je očekivanja pred evroligaški okršaj 12. kola protiv Monaka sutra od 20.30 u Areni.

Crno-beli su u poslednjem meču u eliti nadigrali Panatinaikos nakon produžetka i trenutno imaju učinak 5-6, dok je sastav iz Kneževine zabeležio sedam pobeda uz četiri poraza.

- Tim koji je prošle godine bio na fajnal-foru sasvim zasluženo. Igraju izvanrednu košarku. Imaju još bolji roster nego što su imali. To je podatak da budemo svesni protiv koga igramo i da bi trebalo da igramo svih 40 minuta na visokom nivou, ako želimo da dobijemo. Imali smo dosta problema na utakmici u Železniku. Uroš Trifunović i Frenk Kaminski neće biti na meču sa Monakom. Ostali izgledaju bolje i verovatno će igrati - rekao je Željko Obradović i nastavio:

- Nadam se pozitivnom, ali to je najteže da održavaš formu i da budeš na nivou iz utakmice u utakmicu. Ja sam ekipi juče dao slobodan dan. Posle svega i pre svega što nas očekuje. Mislim da je to neophodno. Bitno je bilo da se odmore i mentalno i fizički. Nadam se da će nastaviti da igraju u ovom ritmu. Kod nas uvek postoji motivisanost koja mora da bude na najvišem mogućem nivou. To što smo dobili dva puta prethodne sezone nema nikakve veze. Svaka nova utakmica je priča za sebe.

Partizan je posle nekoliko gostovanja već duži vremenski period u Beogradu. To znači ekipi u svakom smislu:

- Dobra je stvar samo što nema umora zbog putovanja. Treninge gde se postavlja utakmica imamo. Sreda, četvrtak utakmica, subota utakmica. Sledeće nedelje su novi mečevi, pa dupli program. Dobro je da ne putujemo, ali ćemo imati četiri utakmice u nekih desetak dana - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading