BOGDANOVIĆ ZABLISTAO, ATLANTA POBEDILA! Sjajna partija srpskog košarkaša, ubacio 15 poena!

Autor:

Sport

26.11.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlanta Hoksa bili su noćas posebno raspoloženi u NBA ligi, a sa njima i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović. Oni su na gostovanju u Vašingtonu protiv Vizardsa uspeli da ubace čak 136 poena i da na kraju slave više nego ubedljivu pobedu - 108:136.

BOGDANOVIĆ ZABLISTAO, ATLANTA POBEDILA! Sjajna partija srpskog košarkaša, ubacio 15 poena!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Već nakon prvog poluvremena se moglo nagovestiti u kom smeru će ići ova utakmica, pošto su gosti iz Džordžije stigli da ubace čak 70 poena za 24 minuta, ali se mora reći da je ipak prelomni bio treći kvartal koji je Atlanta dobila sa +17, posle čega nije bilo šanse za bilo kakav povratak za domaćina.

Trojke su bile kategorija koja je posebno "odgovarala" Atlanti, a naročito našem Bogdanu Bogdanoviću koji je u tom smislu bio besprekoran.

 

 

Bogi je tako šutirao 3/3 za tri poena, dok je za dva imao 3/6, a samo jednom je stao na liniju za slobodna bacanja i nažalost iz tog pokušaja nije bio uspešan. Ubacio je 15 poena, dodao je tri skoka i uhvatio jednu asistenciju za 21 minut proveden na terenu.

Predvodnik tima Hoksa očekivano je bio Trej Jang sa 26 poena, šest skokova i deset asistencija, što je bilo dovoljno za dabl-dabl, a između se još "uglavio" Diandre Hanter sa 20 poena i četiri skoka.

Na drugoj strani dominirao je Džered Batler sa 13 poena, dok su po 12 poena ubacili Kajl Kuzma, Danijel Gaford i Lendri Šamet.

Atlanta je sada na skoru 8-7 na osmom mestu Istočne konferencije, dok je Vašington poslednji sa 2-14.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading