LIČNI REKORD VASILIJA MICIĆA! Oklahoma razbila Golden Stejt, Srbin imao odličnu partiju!

Autor: Republika/Kurir

Sport

17.11.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš, Vasilije Micić, dobio je najveću minutažu u dosadašnjem toku sezone kada je reč o jednoj NBA utakmici.

LIČNI REKORD VASILIJA MICIĆA! Oklahoma razbila Golden Stejt, Srbin imao odličnu partiju!

Foto: www.profimedia.rs

Oklahoma je pobedila Golden Stejt rezultatom 128:109, a srpski plejmejker je na tom meču u igri proveo 21 minut. Za to vreme Micić je pogodio jedan od pet šuteva iz igre.

Bila je to jedna trojka iz tri pokušaja, a pošto je imao još dva slobodna bacanja, meč je završio sa pet poena. Imao je i sedam asistencija, što je i lični rekord, mada je rano pričati o takvim stvarima s obzirom na to da je odigrao tek peti meč.

Dok je Micić bio u igri Oklahoma je postigla 18 poena više od svog rivala i ova utakmica mogla bi da bude dobar znak za reprezentativca Srbije pred nastavak sezone.

Aleksej Pokuševski nije igrao na ovoj utakmici.

Oklahoma je već u prvoj četvrtini uspela da napravi osetnu razliku. Taj deo igre završen je rezultatom 39:24, dok su ekipe na poluvreme otišle pri rezultatu 67:60.

Voriorsi nisu uspeli u drugom poluvremenu da naprave potpuni povredak, a nakon ubedljivog poraza imaju učinak od šest pobeda i sedam izgubljenih mečeva, dok je Oklahoma na osam trijumfa i četiri poraza.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading