ŽOC EMOTIVAN NAKON ALBE: Evo bez koga pobede Partizana ne bi imale smisla!

Autor:

Sport

17.11.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su slavili sa 89:74 u okviru devetog kola Evrolige.

ŽOC EMOTIVAN NAKON ALBE: Evo bez koga pobede Partizana ne bi imale smisla!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović imao je kratko, ali emotivno izlaganje nakon trijumfa njegovih izabranika nad Albom (89:74) u devetom kolu Evrolige.

Najtrofejniji trener Evrope je najpre istakao da je igra njegovog tima bila bolja u drugom poluvremenu, a na pitanje da li je u ovom ritmu moguće da igrači budu na vrhunskom nivou?

Nije, ali nije normalno ni da budu na „nizini”. Ovo je igra koncentracije. Tu sam da pomognem timu i svakom igraču, ako to izgleda kao ljutnja... Nikad nije problem kad neko šutne i promaši, ali problem je kad ne probaš da igraš odbranu da zaustaviš tranziciju iako tim ima samo jedna faul. U drugom smo bolje napadali, imali smo bolji protok lopte. Tada oni nemaju šanse da igraju kontre u čemu su jedan od najboljih timova u ligi – rekao je Obradović, pa potom konstatovao probleme sa kojima su se crno-beli suočili. - Balša nije mogao da putuje sa nama u Minhen, i dalje je van tima. Smailagić je u Minhenu hteo da igra, vratio se i povraća. Zvali smo Savu da bismo imali kompletan roster - rekao je Žoc i ukazao na jedan detalj:

- Bilo je dobrih stvari i u prvom poluvremenu. Bio je jedan napad sa pet prodora, povratnih lopti... Nema veze što smo promašili, jer to je način na koji želimo da igramo.

Adaptacija novog centra Kabokla teče po planu.

Veoma korektno za kratak period koji je sa nama. Prilično dobro. Naravno, da ima nekih stvari u kojima pokušavamo da mu pomognemo. Pokušavamo da uprostimo igru u napadu da što pre pohvata. Već nam je pomogao i pomagaće nam - ističe Obradović.

Na kraju je poentirao.

- Želim da se zahvalim navijačima. Ponovo su napravili neverovatnu atmosferu, nosili su ekipu. Sve ovo ima smisla samo sa njima. Naravno da ćemo nastaviti da se borimo pre svega za njih - zaključio je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading