JUBILEJ ZA ASA CRVENO-BELIH: Nedović upisao 200. meč u dresu Crvene zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

10.11.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki motiv i podstrek za srpskog košarkaša.

JUBILEJ ZA ASA CRVENO-BELIH: Nedović upisao 200. meč u dresu Crvene zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović slavi veliki jubilej - 200. nastup u crveno-belom dresu!

Nemanja Nedović jedan je od najboljih košarkaša Crvene zvezde Medridianbet, a na utakmici sedmog kola Evrolige protiv Barselone, gde su crveno-beli do poluvremena uspeli da se vrate u igru zahvaljujući njegovoj odličnoj igri, imao je poseban motiv.

 

 


Nemanja Nedović je košarkašku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi 2009. godine, a igrao je za klub do 2012. godine. Nakon toga, nastavio je klubovima kao što su Ritas, Golden Stejt Voriors, Valensija, Malaga, Olimpija Milano i Panatinaikos. Ali, ljubav prema crveno-belima je bila jača i Nedović se vratio u Zvezdu Meridianbet 2022. godine, gde je i nastavio da pruža sjajne partije i postane jedan od najvažnijih igrača tima.

Njegov povratak u Crvenu zvezdu bio je od velikog značaja za klub, jer je Nedović svojim energičnim i brzim stilom igre doprineo mnogim pobedama. 

 

 

Crvena zvezda Meridianbet se trenutno, uoči meča sa Kataloncima u Evroligi, nalazi na 13. mestu sa dve pobede i četiri poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading