SPORTSKI DOGAĐAJ DANA! Evo gde možete pratiti TV prenos utakmice Barselona - Zvezda Meridianbet!

Autor:

Sport

10.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč u Blau Grani počinje od 20 časova i 30 minuta.

SPORTSKI DOGAĐAJ DANA! Evo gde možete pratiti TV prenos utakmice Barselona - Zvezda Meridianbet!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u sedmom kolu Evrolige gostuju slavnoj Barseloni.

Posle sjajne igre u prethodnoj rundi i dugo čekane pobede, koja je ostvarena preokretom protiv minhenskog Bajerna u Štark areni, izabranici Janisa Sferopulosa idu na megdan jednom od favorita za učešće na fajnal foru.

Sve je dobro, uradićemo sve da pobedimo. Igramo protiv jako dobrog protivnika koji do sada u Evroligi ima samo jedan poraz. Znam da imaju dobar tim i dobre rezultate za sada, ali očekujem da ćemo se tamo boriti. Ključ je da kontrolišemo ritam utakmice i da kontrolišemo skok jer na taj način možemo da imamo naš stil igre, a to je veoma dobro. Oni jako dobro šutiraju, jako dobro trče, pogotovo na svom terenu. Moramo da igramo dobru odbranu, da budemo dobri u traziciji. Postoje neke izmene u igri sa Grimauom, mislim da sada igraju brže i imaju više slobode pod ovim trenerom - rekao je Sferopulos pred ovaj duel.

Katalonci su trenutno na drugom mestu tabele najelitnijeg klupskog takmičenja, sa samo jednim porazom u prethodnih šest utakmica (5-1).

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Poslednji i prvi put teren su napustili pognutih glava još u drugom kolu, protiv najljućeg rivala Reala u Madridu (65:64), da bi nakon toga nanizali četiri poraza nad Bavarcima (98:59), Partizanom u Beogradu (92:83), Olimpijakosom u Pireju (77:68) i Efesom, kojeg su deklasirali 91:74.

Sa druge strane, Zvezda Meridianbet je trijumfom nad ekipom iz Minhena prekinula seriju poraza, a u Kataloniji će nastupiti lišena pomoći povređenih Adama Hange, Marka Simonovića i kapitena Branka Lazića.

Sva dešavanja s ovog meča možete da pratite u lajv blogu "Republike", a direktan prenos utakmice 7. runde iz Blau Grane je na kanalu Sport kluba 1, od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading