OGLASIO SE KEVIN PANTER! Poruka kapitena Partizana IZAZVALA veliku DILEMU!

Autor:

Sport

09.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan od 20.30 časova dočekuje Fenerbahče u sedmom kolu Evrolige.

OGLASIO SE KEVIN PANTER! Poruka kapitena Partizana IZAZVALA veliku DILEMU!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kapiten Partizana Kevin Panter oglasio se na društvenim mrežama i poslao poruku, koja je mnoge ostavila u nedoumici. Većina smatra da se radi o rezultatima medicinskih pregleda, zbog njegove povrede i povratka na teren.

Američki košarkaš već neko vreme ima muke sa zadnjom ložom, a na večitom derbiju protiv Crvene zvezde Meridianbet u Evroligi se pojavio i bol u kolenu, koji mu predstavlja najveći problem.

Vođa crno-belih je sav fokus prebacio na terapije. Svakodnevno boravi u Areni zajedno s medicinskim timom Partizana, kako bi se situacija sanirala i povratak na parket ubrzao. 

Republika

Foto: Starsport

 

Panter je ostao u Beogradu i išao na novo zakazano snimanje, ne bi li se procenilo kakvo je stanje povrede i koliko će još odsustvovati sa parketa.

Sada se oglasio na društvenim mrežama i svi misle da se radi upravo o rezultatima sa snimanja. 

- Hvala ti, Bože – napisao je Kevin Panter veliki slovima. 

 

 

Po svoj prilici, kapiten Partizana i jedan od najboljih košarkaša, vratiće se na vreme i pomoći izabranicima Željka Obradovića, što bi bile sjajne vesti za regionalnog šampiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading