SMAILAGIĆA POTERAO MALER: Košarkaš Partizana doživeo saobraćajnu nezgodu!

Autor:

Sport

08.11.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle povrede, novi peh u Bulevaru Mihajla Pupina.

SMAILAGIĆA POTERAO MALER: Košarkaš Partizana doživeo saobraćajnu nezgodu!

Foto: Starsport

Starsport

Srećom bez posledica, danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao košarkaš Partizana Alen Smailagić. Incident se odigrao u Beogradu, tačnije u Bulevaru Mihajla Pupina, kada je srpski košarkaš svojim automobilom udario u vozilo ispred sebe koje je naglo zakočilo.

Niko nije povređen, a kako je potvrđeno za Nova.rs, nije bilo ni materijalne štete. Ovaj događaj se desio u nedelju, 1. decembra, a košarkaš je u tom trenutku bio sam u vozilu.

Za sada nije poznato šta je uzrok saobraćajne nezgode, ali se pretpostavlja da je do nje došlo zbog nepažnje ili neprilagođene brzine. Košarkaš je prošao bez povreda i nastavio je sa svojim obavezama u klubu.

Prethodno, Alen Smailagić je doživeo još jedan peh. Na utakmici protiv Splita u kojoj su crno-beli rutinski slavili odigrao je samo pet minuta. Kako je obrazložio trener Željko Obradović, Alen je osetio veliki bol u plućima. Zbog toga je bio zadržan u bolnici, ali, srećom, ispostavilo se da problem nije bio teže prirode, pa se košarkaš Partizana brzo vratio treninzima.

"Parni valjak" naredni meč u Evroligi igra u četvrtak kada u "Štark areni" gostuje ekipa Fenerbahčea. Crno-beli su dosad ostvarili učinak od dve pobede i četiri poraza u elitnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading