TRENER BARSELONE UPOZORAVA: Svi znamo ko je Miloš TEODOSIĆ! Nejpir i Jago su OPASNI!

Autor:

Sport

09.11.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođer Grimau oglasio se pred meč sedmog kola Evrolige protiv Crvene zvezde Meridianbet.

TRENER BARSELONE UPOZORAVA: Svi znamo ko je Miloš TEODOSIĆ! Nejpir i Jago su OPASNI!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet u petak očekuje veoma težak zadatak! Prvak Srbije i vice-šampion AdmiralBet ABA lige gostuje Barseloni od 20.30 u okviru sedmog kola Evrolige, a trener gostiju Joanis Sferopulos suočen je s brojnim kadrovskim problemima. Naime, crveno-beli dolaze prilično oslabljeni, pošto grčki stručnjak zbog povreda na raspolaganju neće imati Branka Lazića, Marka Simonovića i Adama Hangu.

S druge strane, katalonski gigant u najjačem sastavu dočekuje predstojeći duel. Mada, bilo je upitno da li će trener domaćina, Rođer Grimau, na ovom meću računati na Rokasa Jokubaitisa i Nikolasa Laprovitolu. Ipak, u izjavi pred meč istakao je da će njih dvojica gotovo izvesno izaći na megdan sprskom predstavniku.

Trenirali su normalno sa ekipom. Najverovatnije će da budu spremni za utakmicu, a posebno Laprovitola, koji je odsustvovao dve nedelje - istako je Grimau, pa se osvrnuo na tim Crvene zvezde Meridianbet:

- Šabaz Nejpir i Jago dos Santos su veoma opasni u situacijama jedan na jedan, tako da moramo da budemo pažljivi. Svi znamo ko je Miloš Teodosić, sposoban je da pošalje loptu gde god želi i da pogađa teške šuteve. Gedraitis je odličan u šut igri, a odličan je i bez lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading