LESOR SE NE KAJE: VOLIM Partizan! Tamo su MOJA BRAĆA!

Autor:

Sport

28.10.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije Francuz srećan zbog prozivki grčkih navijača.

LESOR SE NE KAJE: VOLIM Partizan! Tamo su MOJA BRAĆA!

Foto: Printscreen/Instagram

Lesor

Matijas Lesor je ovog leta pojačao Panatinaikos iz redova Partizana, a koliko mu crno-beli i dalje znače izlišno je govoriti.

Svaku priliku koristi Matijas da iskaže svoju naklonost grobarima, a scena koja je izazvala puno bure desila se nakon večitog derbija u petom kolu Evrolige kada je Partizan slavio protiv Crvene zvezde Meridianbet rezultatom 88:86.

Naime, igrači Partizana pozvali su Lesora na video poziv, a on se oduševljeno smejao, pevao sa njima i navijačima i slavio veliki trijumf.

Ovo je naravno došlo i do pristalica njegovog novog kluba Panatinaikosa, koji su bili besni i poručili mu da ako toliko voli Partizan, može slobodno da se vrati odakle je došao.

Matijas im je odgovorio na terenu. U pobedi svog tima nad Baskonijom postigao je 23 poena uz 14 skokova, a oba su mu rekord karijere. Nakon meča je upitan oko cele situacije im Partizana, a kako kaže, ne kaje se šta je uradio.

Nažalost, video sam reakciju navijača (Panatinaikosa) na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u tom timu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih... To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kada moja braća pobeđuju, srećan sam zbog njih -rekao je Lesor, pa se osvrnuo na svoju partiju.

 

 

- Pokazao sam večeras da igram za ovaj tim, igrač sam Panatinaikosa i daću sve što imam, svaki put kad stanem na teren, ali bila je to veoma važna utakmica za njih, derbi, i bio sam srećan jer su moja braća pobedila. Prosto, bio sam srećan zbog njih. Sedeo sam kod kuće, prijatelj me je pozvao, javio sam se... Možda bih se na isti način javio i da me je neko drugi pozvao. Navijači su slavili, setili su me se i to što su me se setili u trenutku proslave tako velike pobede pokazuje koliko čvrstu vezu imamo i koliko me poštuju i vole i to je obostrano - stavio je tačku na ovu priču Matijas Lesor.

Ostaje da se vidi kako će Matijas reagovati kada prvi put bude istrčao pred grobare u drugačijoj ulozi, a nema sumnje da će biti emotivno za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
LESOR je Iskren

28.10.2023 11:03

Novinarima SMETA ta VELIKA LJUBAV PREMA PARTIZANU !

NOVINARI dele narod

28.10.2023 14:31

KOME OVO NE ODGOVARA !? LJUBAV JE LJUBAV. KO ZELI MRZNJU.