VEĆ U PRVOJ ZVANIČNOJ UTAKMICI! Bivši igrači Zvezde Meridianbet i Partizan BORIĆE se za PEHAR protiv Srbina!

Autor:

Sport

29.09.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Vildoza i Matijas Lesor igraće protiv Nikole Milutinova za prvi trofej u sezoni.

VEĆ U PRVOJ ZVANIČNOJ UTAKMICI! Bivši igrači Zvezde Meridianbet i Partizan BORIĆE se za PEHAR protiv Srbina!

Foto: Starsport

Vildoza i Lesor

Košarkaši Panatinaikosa plasirali su se u finale Superkupa Grčke pošto su slavili protiv PAOK-a 77:64. 

Zanimljivo, najbolji pojedinci na susretu bili su nekadašnji košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, Matijas Lesor i Luka Vuildoza. Bivši centar crno-belih utakmicu je završio sa 20 poena i 7 skokova, dok je Argentinac postigao 11 poena.

Panatinaikos će se za trofej boriti protiv večitog rivala Olimpijakosa, koji je nešto ranije bio bolji od Peristerija rezultatom 84:64. U tom meču blistavu partiju pružio je srpski reprezentativac Nikola Milutinov, najbolji atker susreta s 16 koševa i 10 skokova. Već po povratku u Pirej, pokazao je da će biti jedna od najvećih uzdanica finaliste Evrolige u novom ciklusu najelitnije evropske klupske košarke.  

Foto: Starsport

 

Što se tiče utakmice Panatinaikosa i PAOK-a, "zeleni" iz Atine su od početka konstantno vodili, te njihova pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Tako će u finalu Superkupa Grčke, najtrofejniji i najjači klubovi zemlje Helena imati priliku da se u derbiju bore za prvi trofej.

Ujedno, biće interesantan i okršaj s klupe proslavljenih trenera, Jorgosa Barcokasa iz Olimpijakosa i novog šefa stručnog štaba Atinjana Ergina Atamana, koji je s Efesom dva puta pokorio Evropu. Finale će, kao i čitav turnir, biti odigrano na Rodosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading