GLAVOBOLJA ZA IVANOVIĆA! Zvezda DESETKOVANA u Laktašima! Evo ko sve NEĆE igrati!

Autor:

Sport

29.09.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi za Duška Ivanovića uoči premijere u AdmiralBet ABA ligi.

GLAVOBOLJA ZA IVANOVIĆA! Zvezda DESETKOVANA u Laktašima! Evo ko sve NEĆE igrati!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet biće značajno oslabljeni u prvoj utakmici nove sezone regionalnog takmičenja.

Naime, na premijeri protiv Igokee u Aleksandrovcu u prvom kolu AdmiralBet ABA lige trener Duško Ivanović neće moći da računa čak na trojicu pojačanja, koji su ovog leta stigli na Mali Kalemegdan.

Reč je o Amerikancu Šabazu Nejpiru, kao i povratnicima Dejanu Davidovcu iz moskovskog CSKA i Nemanji Bjelici iz turskog Fenerbahčea. 

Republika

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet/Twitter

Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica na treningu

Pomenuta trojica neće igrati zbog povreda koje su zadobili tokom pripremnog perioda na Kipru, ali njihove povrede nisu ozbiljnije prirode, već stručni štab crveno-belih ne želi da rizikuje ništa po tom pitanju.

- Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ligi. Igokea je ekipa koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao. Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde Meridianbet i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici - rekao je Ivanović, trener crveno-belih.


Utakmica u dvorani u Laktašima igra se u subotu od 20 časova, a ovo će biti 28. duel dva kluba u regionalnom takmičenju. Trenutno Zvezda Meridianbet vodi u pobedama 19:8. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading