ŠOK U EVROLIGI: Serđo Skariolo DOBIO OTKAZ! Konferencija za ŠTAMPU ga KOŠTALA POSLA!

Autor:

Sport

15.09.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

ŠOK U EVROLIGI: Serđo Skariolo DOBIO OTKAZ! Konferencija za ŠTAMPU ga KOŠTALA POSLA!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Serđo Skariolo

Serđo Skariolo više nije trener Virtusa iz Bolonje. Iako je potpisao novi ugovor, iskuskni stručnjak je ostao bez posla, a razlog je konferencija za štampu koju je održao.

Tradicionalno obraćanje medijima pred komentar sezone pretvorilo se u pakao za selektora Španije, a razlog su kritike upućene upravi.

 

 

Najviše mu je zasmetalo pitanje o Ifeu Lundbergu na kog ne računa, a ne zna ni gde se nalazi.

- To je pitanje za klub. Klub mi je dodelio ovaj tim, ja sam ga prihvatio i spreman sam da radim, da ga učinim kompetitivnim, da se žrtvujem i da radim za njih. Konstrukcija tima je napravljena od strane kluba, te zbog toga mora kredit ići ka njima - rekao je Skariolo.

Masimo Zaneti vlasnik Virtusa ne prašta ovakve stvari. Uložio je mnogo novca da se vrati u Evroligu, rezultati u prvoj sezoni nisu bili zadovoljavajući, a sada je ceh platio trener koji se pobunio zbog sastava tima.

Ostaje da se vidi ko će naslediti Serđa na klupi, a i kako će to uticati na našeg Ognjena Dobrića koji je ovo leto zadužio opremu slavnog italijanskog kluba.

Što se Skariola tiče ovo mu je sezona za zaborav jer ni sa reprezentacijom Španije nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mundobasketa, a kobni su bili porazi od Letonije i Kanade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading