NEDISCIPLINA GA KOŠTALA POSLA: Evo ZAŠTO je Majk Džejms DOBIO OTKAZ!

Autor:

Sport

13.09.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška vremena za jednog od najboljih igrača u Evroligi.

NEDISCIPLINA GA KOŠTALA POSLA: Evo ZAŠTO je Majk Džejms DOBIO OTKAZ!

Foto: printscreen/instagram.com/mrnatural_05

Majk Džejms je jedan od n ajboljih igrača u Evroligi i oksnica Monaka našeg Saše Obradovića, ali je poznat kao "problematičan" zbog svog karaktera.

Često ulazi u sukobe sa trenerima, a ume i da uživa u noćnom životu kada tome nije vreme i mesto.

Tako je prošle godine na gostovanju Monaka u Atini Panatinaikosu uhvaćen u noćnom klubu sa bivšim saigračem Dvejnom Bejkonom, pa su nakon toga i jedan i drugi suspendovani od strane svojih klubova.

Republika

Foto: Starsport

Majk Džejms

 

Međutim otkrivena je najbizarnija scena iz karijere Majka Džejmsa koja ga je koštala posla dok je bio član KK Zagreba, a obelodanio ju je njegov tadašnji saigrač Miralem Halilović.

- Ima jedna smešna anegdota u veu Majka Džejmsa. To mu je bila prva sezona u Evropi. Trener je bio Danijel Jusup. On je posle jedno dva meseca boravka tu ostao šokiran raznoraznim treninzima i načinom igranja u Evropi. Da li zbog komunikacije sa svojima u Americi, video igrica ili izlaska… Ali je dva-tri puta zaspao tokom video analize koju smo gledali što je za Jusupa bila velika uvreda.Zbog toga što je zaspao tokom video analize nekoliko puta, dobio je otkaz. Jedan Majk Džejms koji je dobio otkaz u Zagrebu, nakon par godina je bio u Panatinaikosu, a posle i u NBA… Napravio je na kraju jednu od najboljih karijera u Evropi, ali start mu je bio baš težak- rekao je Halilović.

Sreća po Džejmsa pa je mnogo dobar košarkaš, da se gleda samo karakter ne bi mogao da igra nigde..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading