SVE JE GOTOVO! Džejms PRELOMIO - Evo da li stiže u Partizan!

Autor:

Sport

16.08.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac doneo konačnu odluku.

SVE JE GOTOVO! Džejms PRELOMIO - Evo da li stiže u Partizan!

Foto: Starsport

Majk Džejms

Javila se nada kod navijača Partizana da bi jedan od najboljih šutera Evrolige i košarkaš Monaka Majk Džejms ovog leta mogao da obuče crno-beli dres.

Nade je podgrejala slika Amerikanca sa trenerom crno-belih Željkom Obradovićem, posle koje se još više pomislilo da će bivši igrač Bruklina, Nju Orleansa, Finiksa... postati stanovnik Humske, međutim, to se, bar do neke naredne sezone neće dogoditi.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal "Jurohups", Majk Džejms će ostati košarkaš Monaka i da će se pojaviti na početku priprema ovog kluba. Uprkos svemu što se pisalo u javnosti, veza između nekadašnjeg asa Olimpije Milano i moskovskog CSKA sa "kneževima" je ostala čvrsta i obe strane su se dogovorile da nastave saradnju.

Bilo je uspona i padova u odnosima Majka Džejmsa i Monaka, posebno sa Zvezdanom Mitrovićem, prethodnikom Saše Obradovića, a najnovije informacije govore da je Ameriikancu predočeno da će biti "centralna figura" projekta i ubuduće.

Foto: Starsport

Saša Obradović

Po svemu sudeći, on se pobunio posle dolaska NBA zvezde Kembe Vokera i brinuo kako će se to odnositi na njegovu ulogu, platu i značaj za Monako, ali ga je Saša Obradović uverio da će imati "ključeve tima" kao i prošle sezone.

Razlog tome su povreda Džordana Lojda, koji se neće vratiti sigurno do kraja oktobra zbog operacije ramena, dok ni Kemba Voker nije u savršenom fizičkom stanju i biće mu potrebno vreme da zaigra makar približno kao nekada u Šarlotu. Džejms zato ostaje vođa tima koji želi da napravi i veći korak nego prošle sezone kada su bili treći na fajnal-foru.

Ovakav epilog označio je da će Partizan, posle Ognjena Jaramaza (Bajern), Mateuša Ponitke (Panatinaikos) i nekadašnjeg igrača Denvera, Bostona i Oklahome - Pi Džej Doužera, morati da potraži novo rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Obojeni

16.08.2023 13:04

Ovom ,, novinaru " olaknulo !