PREDSEDNIK SRBIJE U DRUŠTVU MILJENIKA "DELIJA": Vučić u Skoplju dobio POSEBAN POKLON!

Autor:

Sport

11.09.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponosni samo na srpske košarkaše, čekamo zlato iz Pariza", poručili su iz Severne Makedonije.

PREDSEDNIK SRBIJE U DRUŠTVU MILJENIKA "DELIJA": Vučić u Skoplju dobio POSEBAN POKLON!

Foto: Starsport

Pero Antić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u ponedeljak u Skoplju sa makedonskim košarkašem Perom Antićem i poručio da su obojica ponosni na srpske košarkaše, koji su osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu i obezbedili plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da mu je Antić poklonio patike "Srbija1" i uz to objavio snimak njihovog susreta.

- Sa legendom srpske i makedonske košarke Perom Antićem. Pero mi je poklonio patike "Srbija 1". Uzgred, obojica smo ponosni na srpske košarkaše i čekamo zlato iz Pariza - napisao je Vučić, koji učestvuje na samitu Brdo-Brioni.

 

https://www.instagram.com/reel/CxDNyLns7TI/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Inače, Pero Antić je osvedočeni navijač Crvene zvezde Meridianbet i miljenik "delija", pošto je za klub sa Malog Kalemegdana nastupao u dva navrata. Prvi mandat mu je bio od 2005. do 2007. godine, osvojio je nacionalni kup 2006. i u 94 takmičarske utakmice postigao je 862 poena. U septembru 2017. Antić se vratio u Zvezdu Meridianbet, klub u kojem je želeo da završi karijeru. Po dolasku je rekao da finansijski aspekt ugovora nije bio značajan s obzirom da je dobar deo platio Fenerbahče, sa kojim je imao još godinu dana važećeg ugovora. Sa crveno-belima je u sezoni 2017/18. osvojio Superligu Srbije.

Trenutno obavlja funkciju predsednika Košarkaškog saveza Makedonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (41)

Loading
Lola

11.09.2023 16:02

Vučić je uvek cenio i poštovao sport, pa mu navijači vraćaju istom merom

Tika

11.09.2023 17:36

U svakoj drzavi predsednik Vucic uvazava veliko postovanje i autoritet.To govori o njemu kao osobi,ali i kao velikom drzavniku.

Vera

11.09.2023 17:54

Vucic je cenjen gde god da se pojavi

Ana

11.09.2023 17:55

Predivan susret kao podstrek i podrška za naše košarkaše na Olimpijadi.