LEBRON MOŽE DA ODAHNE: Broni se VRAĆA na TEREN! Otkriven uzrok KOLABIRANJA!

Autor:

Sport

26.08.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti..

LEBRON MOŽE DA ODAHNE: Broni se VRAĆA na TEREN! Otkriven uzrok KOLABIRANJA!

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena LeBron Džejms i njegova porodica proživljavali su pravu dramu, nakon što je najstariji sin Broni Džejms kolabirao na terenu i prevezen je u bolnicu.

Naime, Broni se obavezao koledžu "Južna Karolina", a na treningu pred sezonu 24. jula je tokom vežbanja pao i morao je da bude prevezen u bolnicu.

Ovo je zabrinulo kompletnu košarkašku javnost, jer posebno u poslednje vreme često se dešava da veliki broj sportista doživi čak i fatalne posledice zbog problema sa srcem.

 

 

Nakon detaljnih pretraga otkriven je uzrok, a portparol porodice Džejms izdao je saopštenje.

- Posle sveobuhvatne početne procene i naknadnih procena, verovatni uzrok iznenadnog srčanog zastoja Bronija Džejmsa je identifikovan. To je anatomski i funkcionalno značajna urođena srčana mana koja se može i biće lečena. Veoma smo sigurni u Bronijev potpuni oporavak i povratak košarci u vrlo bliskoj budućnosti - stoji u objavi.

Lepe vesti za mladog Bronija i njegovog oca LeBrona. 

Stariji Džejms je u više navrata govorio kako želi da nastupa u istom timu u NBA ligi sa Bronijem, a izgleda da će to moći da mu se ostvari.

LeBron i Savana Džejms pored Bronija imaju i sina Brajsa koji se takođe bavi košarkom i ćerkicu Zuri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading