ZVEZDA MERIDIANBET UČESTVUJE NA JAKOM TURNIRU: Crveno-beli u Minhenu protiv dve ekipe iz Evrolige!

Autor:

Sport

03.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika da provere gde se nalaze u odnosu na ostale učesnike elitnog takmičenja na Starom kontinentu.

ZVEZDA MERIDIANBET UČESTVUJE NA JAKOM TURNIRU: Crveno-beli u Minhenu protiv dve ekipe iz Evrolige!

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Nemanja Nedović

Košarkaški klub Bajern iz Minhena biće domaćin vrlo jakog "Magenta kupa", koji se već tradicionalno svake godine održava u glavnom gradu Bavarske.

Uz domaćina, na turniru će učestvovati i ekipe Crvene zvezde Meridianbet, italijanski Virtus, kao i Alba iz Berlina. Dakle, čeka nas vrlo ozbiljan pripremni turnir u Minhenu.

On će se održati 16. i 17. septembra, a plan turnira je jasan - biće odigrana dva polufinala, dok će se u nedelju, 17. septembra, odigrati mečevi za prvo, odnosno treće mesto.

Beogradski velikan će imati čast da otvori turnir, pošto će se u prvom polufinalu, koje je na programu u subotu od 17 časova, sastati sa berlinskom Albom.

- Crvena zvezda Meridianbet je značajno ojačala svoj tim, pošto su doveli Miloša Teodosića (iz Bolonje), Adama Hanga (Real Madrid), Majka Tobija (Barselona), Rokasa Giedraitisa (Baskonija), Džoela Bolomboja (Olimpijakos), Šabaza Nepijera (Milano), a nedavno i Ulmovog šampionskog MVP-ja, Jago dos Santosa. To je učvrstilo njihove ambicije za plasman na fajnal-for - navodi se u zvaničnom saopštenju povodom turnira u Minhenu.

Podsetimo, ovo nije jedini pripremni turnir na kome će učestvovati izabranici Duška Ivanovića, pošto će od 22. do 23. septembra igrati na Kipru, zajedno sa Olimpijakosom, Makabijem i Žalgirisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading