VEČITI MOGU DA ODAHNU: Sjajne vesti za Zvezdu Meridianbet i Partizan!

Autor:

Sport

03.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od transfera koji bi potresao Evropu.

VEČITI MOGU DA ODAHNU: Sjajne vesti za Zvezdu Meridianbet i Partizan!

Foto: Starsport

Američki plejmejker Džon Vol ipak neće pojačati Olimpiju iz Milana, kako su brojni evropski mediji preneli u sredu popodne.

U Evropu je već stigao Kemba Voker, koji će naredne sezone nositi dres Monaka, a "Basketnews" je prvi preneo vest da je Vol blizu dolaska na Stari kontinent. Ipak, čini se da od te priče neće biti ništa.

Džon Vol je na društvenim mrežama reagovao na ove navode i demantovao je navode da je u komunikaciji za timom iz Italije.


- Odakle vam dolaze ove informacije? Lažna vest - poručio je nekadašnji prvi pik sa NBA drafta.

Inače, bivši student Kentaki univerziteta, je godinama igrao za Vašington Vizardse u NBA ligi, međutim, u poslednje vreme mu je karijera u očiglednom padu.

Prethodne dve sezone igrao je za Kliperese i Roketse, a bilo je vidljivo da nije bio na prepoznatljivom nivou, na šta su, doduše, uticale i brojne povrede. Za tim iz Los Anđelesa u protekloj sezoni NBA lige postizao je prosečno 11,4 poena, na ukupno 34 utakmice. Najbolja sezona bila mu je 2016/17. kada je beležio 23.1 poen, 4.2 skoka i 10.7 asistencija u proseku.

Podsetimo, Olimpija Milano je ranije pokazala zainteresovanost za Nikolu Mirotića, a sva je prilika da će nekadašnji španski reprezentativac karijeru nastaviti u "gradu mode", nakon što je odbio višemilionsku ponudu Partizana. Zato, čini se da je nedolazak Vola u Milano sjajna vest za beogradske velikane, pošto bi Mirotić i Vol, zajedno u timu, bili gotovo nepobedivi, ako bi bili zdravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading