POTVRĐENA SAZNANJA "REPUBLIKA.RS": Partizan započeo OPERACIJU EGZUM!

Autor:

Sport

29.06.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" želi da nastavi saradnju sa fenomenalnim reprezentativcem Australije.

POTVRĐENA SAZNANJA "REPUBLIKA.RS": Partizan započeo OPERACIJU EGZUM!

Foto: Starsport

Kao što smo i najavili, Partizan na sve načine pokušava da u klubu zadrži Dantea Egzuma (više o tome pročitajte OVDE). Saznanja našeg portala potvrdio je i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum

- Ne želim da pričam o igračima koji nisu pod ugovorom. Mi ćemo raditi na tome da zadržimo sve igrače koji nam se dopadaju, a Egzum je jedan od igrača koji je pokazao karakter i da zaslužuje da nosi crno-beli dres. Nije Dante jedini igrač koga želimo da zadržimo u klubu. Javnost treba da bude svesna da je našim košarkašima skočila cena čak i po dva, tri puta. Zato sam i pre dve godine pričao da je igračima koji imaju problem u datom momentu i nalaze se u blagom padu, da je dobra investicija da potpišu ugovor sa Partizanom za nešto manji novac jer pred našom publikom, koja je najbolja na svetu, i sa najboljim trenerom u Evropi, igračima skače cena. Bio sam potpuno u pravu. Ponavljam, daćemo sve od sebe da zadržimo što više igrača koji su pokazali karakter i da vole ovaj klub - rekao je Ostoja Mijailović za "Sport klub".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

Podsetimo, Partizan je u toku dana produžio saradnju sa Kevinom Panterom. Kapiten crno-belih potpisao je novi dvogodišnji ugovor, a istim putem mogao bi da krene Egzum, te Zek Ledej i Džejms Naneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading