JASNA PORUKA OSTOJE: Partizan napada FAJNAL-FOR Evrolige!

Autor:

Sport

29.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ima velike planove u narednoj sezoni.

JASNA PORUKA OSTOJE: Partizan napada FAJNAL-FOR Evrolige!

Foto: Starsport

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović zadovoljan je ostankom Kevina Pantera u Humskoj, a u razgovoru za "Sport klub" poručuje da je to i najbolja poruka sa kakvim ambicijama crno-beli dočekuju sledeću sezonu.

 

 

- Danima smo vredno radili na tome. Bili smo svesni da će na Pantera, kao MVP AdmiralBet ABA lige i jednog od najboljih igrača u Evropi na toj poziciji, biti velikih napada. Želim da mu se zahvalim što je prihvatio Partizanovu nešto nižu ponudu od one koju je imao od Barselone. Dali smo sve od sebe. Danima smo pregovarali i radili na tome da zadržimo kapitena kao ključnu kariku u našoj ekipi. Za nas je velika stvar da sačuvamo kostur tima koji je napravio čudo posle deset godina posta u ABA ligi i osam godina neigranja u Evroligi. Bilo nam je važno da zadržimo, pre svega, takvog čoveka, a ne samo igrača koiji je zove Kevin Panter. Za nas je od velike važnosti i što smo uspeli da sačuvamo lidera ekipe koga je želela cela Evropa. U isto vreme i Partizan je pokazao ambicije za narednu sezonu i da želi da se takmiči za najviše ciljeve - rekao je Mijailović za "Sport klub".

Prvi čovek Partizana ne krije da su, posle sezone u kojoj je prokockan plasman na završni turnir Evrolige, ambicije najviše.

- Najotvorenije ću da vam kažem - naš cilj će sledeće sezone biti Fajnal-for Evrolige - naglasio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading