DONETA ODLUKA: Poznato da li Janis Papapetru igra u MAJSTORICI!

Autor:

Sport

22.06.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija koja je zanimala sve grobare.

DONETA ODLUKA: Poznato da li Janis Papapetru igra u MAJSTORICI!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju večeras, od 20 časova, ekipu Crvene zvezde Meridianbet u petom meču finala AdmiralBet ABA lige.

Nakon što su crno-beli na startu serije stigli do prednosti od 2:0, izabranici Duška Ivanovića su se pred svojim navijačima vratili, pa će o osvajaču elitnog takmičenja na Jadranu odlučiti majstorica.

Pred ovaj duel jedna od informacija koja je najviše zanimala grobare jeste da li će se u timu naći grčki reprezentativac Janis Papapetru. Sada je i to poznato, a ekipa Željka Obradovića ni večeras neće moći da računa na jednog od najbitnijih košarkaša u ovoj sezoni. 

Republika

Foto: Starsport

Janis Papapetru i Tristan Vukčević

Evidentno da Grk još uvek nije uspeo da se oporavi od povrede ramena, te će i u najbitnijem meču sezone biti van protokola, a umesto njega će u sastavu biti Tristan Vukčević.

Podsetimo, osvajač AdmiralBet ABA lige overiće "vizu" za Evroligu naredne sezone, a podsetimo da pehar brani klub sa Malog Kalemegdana, koji je u prošlosezonskom finalu slavio sa 3:2.

Tok utakmice iz dvorane možete pratiti uživo na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading