NOVI ŠAMPION ILI NOVA MAJSTORICA?

Autor: Promo

Sport

20.06.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se finalna serije AdmiralBet ABA lige, sprema se novi večiti derbi!

NOVI ŠAMPION ILI NOVA MAJSTORICA?

Foto: AdmiralBet

Promo

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 91:78 u 3. utakmici finala, čim su uspeli da produže finalnu seriju za barem još jedan meč. Sledeći susret, 5. u seriji, a 9. ove sezone je na programu danas od 19 časova, kada će Zvezda ugostiti Partizan u prepunom Pioniru.

Crveno-bele je na prethodnom susretu predvodio Nedović sa 19 poena, po 16 su dodali Petrušev i Mitrović, dok je Vildoza sa 14 poena bio jedini preostali igrač sa dvocifreni igrač iz redova šampiona Srbije. Sa druge strane, najefikasniji je bio Dante Egzum za 16 poena, 15 poena je upisao Madar, Panter je dodao 12, dok su Anđušić i Ledej postigli po 9 poena.

Očekuje nas još jedan neizvestan meč, a kako bi uzbuđenje sa terena dočarali i van njega, kladionica AdmiralBet kao generalni sponzor ABA lige je spremila 50% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni, skokovi ili asistencija za 5 ili više abaligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Šta mislite, da li će Zvezda uspeti da odbrani domaći teren i da odvede Parni valjak u novu majstoricu? Pogledajte ponudu za igrače, izaberite svoju idealnu petorku za 4. meč finala i ispratite nastavak spektakularnog finala uz 50% freebet bonusa od AdmiralBeta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading