OSTAO BEZ KLUBA: Srbin dobio otkaz!

Autor:

Sport

02.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predvodnik naše reprezentacije više nema posao.

OSTAO BEZ KLUBA: Srbin dobio otkaz!

Foto: Starsport

Igor Kokoškov i Miloš Teodosić

Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov dobio je otkaz u Buklin Netsima, kod kojih je bio važan deo stručnog štaba.

Bivši selektor reprezentacije Srbije razrešen je dužnosti, baš kao i njegovi saradnici Tijago Spliter i Brajan Kif, preneo je Adrijen Vojnarovski.

Sa druge strane, glavni trener Žak Von ostao je šef stručnog štaba.

Prethodnih nedelja se u javnosti spekulisalo da bi Kokoškov mogao ponovo da preuzme reprezentaciju Slovenije, sa kojom je 2017. godine postao šampion Evrope.

Kokoškov je od 2000. godine u NBA ligi, gde je kao pomoćni trener radio u Los Anđeles Klipersima, Detroit Pistonsima, Finiks Sansima, Klivlend Kavalirsima, Orlando Medžiku i Juti Džez, pre nego što je 2018. dobio priliku da bude glavni strateg Finiksa.

Ipak, to se nije završilo kako se Srbin nadao, pa je morao da se vrati na pozicije asistenta u stručnim štabovima Sakramento Kingsa, Dalas Maveriksa i Bruklin Netsa.

Od 2008. do 2015. godine je bio selektor Gruzije, od 2016. do 2017. je vodio Sloveniju, a na klupi Srbije je sedeo od 2019. do 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading