VANREDNO STANJE U MADRIDU! Real u PANICI, povučen NEOČEKIVAN potez pred drugu utakmicu protiv Partizana!

Autor:

Sport

26.04.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su napravili pometnju u "kraljevskom" klubu.

VANREDNO STANJE U MADRIDU! Real u PANICI, povučen NEOČEKIVAN potez pred drugu utakmicu protiv Partizana!

Foto: Starsport

Adam Hanga, košarkaš Real Madrida

Košarkaši Partizana stigli su do brejka već na startu plej-of serije Evrolige, te su savladali Real u Madridu rezultatom 89:87.

Trojku za pobedu u poslednjim trenucima postigao je Kevin Panter, a po završetku ovog meča zavladala je panika u "kraljevskom" klubu.

Šef stručnog štaba, Ćus Mateo, proglasio je vanredno stanje, te je promenio koncepciju treninga. Umesto rada u popodnevnim časovima i to pred novinarima, Ćus Mateo je odlučio da zakaže trening svojim košarkašima u devet ujutru bez prisustva medija.

Republika

Foto: Starsport

Ćus Mateo

 

Uz to, Real je rešio da se priprema u trening centru koji je izvan grada i u neposrednoj blizini aerodroma kako bi košarkaši imali preko potreban mir pred drugi meč serije koji je na programu u četvrtak od 20.45.

Da li će sve ovo pomoći Ćus Mateu da reši nagomilane probleme ostaje da se vidi. Partizan je sada u odličnoj poziciji, te koji god rezultat bude u drugom meču crno-beli mogu do fajnal-fora jer Real čeka pakao u beogradskoj Štark areni.

Takođe, veliki problem "kraljevskom" klubu predstavlja i povreda Valtera Tavaresa koji je u bolovima napustio halu i pod znakom pitanja je za nastavak serije.

Pitanje koje se samo nameće je - da li će Partizan iskoristiti paniku u timu Reala i u Beograd doći sa dve pobede prednosti?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading