DETONACIJA! Bogdan Bogdanović RASPALIO MAŠTU celoj Srbiji: Ove reči UJEDINIĆE "delije" i "grobare"!

Autor:

Sport

05.04.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Pešić ne skida osmeh sa lica posle sjajnih vesti.

DETONACIJA! Bogdan Bogdanović RASPALIO MAŠTU celoj Srbiji: Ove reči UJEDINIĆE "delije" i "grobare"!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante savladali su Čikago rezultatom 123:105, a Houkse je do pobede vodio Bogdan Bogdanović.

Srpski as upalio je u petu brzinu, pa je sa 26 poena, bio je ubedljiv prvi strelac svog tima, a sa distance je šutirao odličnih 5/10.

Atlanti je trebala pobeda u borbi za plej-of, u timu nije bilo Trea Janga i Deandrea Hantera, pa je Bogdanova haubica morala da proradi i donese trijumf Houksima.

Bogdanovića su ispratili Sadik Bej sa 18, Dežonte Mari sa 17 poena i devet asistencija, dok je Džejlen Džonson dodao 16 poena, dok su kod poraženih najbolji bili Zek Lavin sa 26, Demar Derozan sa 21 i Nikola Vučević sa 19 poena i deset skokova.

Nedugo po završetku ovog meča, Bogdan je svojim rečima uspeo da raspali maštu celoj Srbiji. Naime, on je jasno stavio do znanja svima da planira da zaigra na predstojećem Mundobasketu! Svetislav Pešić gledao je meč protiv Čikaga, a Bogdan mu je dao informaciju zbog koje selektor Srbije sasvim sigurno ne skida osmeh sa lica.

Razgovarao sam sa Pešićem. Samo da me zdravlje posluži. Moj nastup za reprezentaciju nikad nije upitan. Pričali smo o svemu. Tu sam - otkrio je Bogdanović.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u košarci na programu je od 25. avgusta do 10. septembra ove godine. Nema sumnje da bi navijači, kako Partizana, tako i Crvene zvezde, Bogdana Bogdanovića dočekali raširenih ruku u dresu reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading