IMA NADE: Igokea nastavlja bitku za plej-of!

Autor:

Sport

02.04.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji u pobedi kluba iz Republike Srpske bili su Brajant Kraford sa 14, Kosta Kondić, Marko Jošilo i Stefan Đorđević sa po 12 poena.

IMA NADE: Igokea nastavlja bitku za plej-of!

Foto: Igokea/Marija Vuruna

Košarkaši Igokee pobedili su u 24. kolu AdmiralBet ABA lige Cibonu sa 81:67, pa sa učinkom 9-14 još uvek mogu da se nadaju plasmanu u plej-of. Šanse ima i hrvatski klub koji je na 9-15.

 

 

Cibona je bolje počela meč, imala je prednost u rukama sve do završnice prve deonice, kada je Igokea napravila preokret - 20:16. Izabranici Vladimira Jovanovića su nastavili sa boljom igrom, pa je Igokea na poluvremenu vodila sa 43:33.

U nastavku meča, Cibona je početkom poslednje deonice uspela da svede deficit na četiri poena, ali je Igokea uspešno odbila nalet rivala, uspela je da stigne do dragocene pobede.

Najefikasniji u sastavu Igokee bili su Brajant Kraford sa 14, Kosta Kondić, Marko Jošilo i Stefan Đorđević sa po 12 poena. Kod Cibone, Aleksandar Aranitović je postigao 16, Sven Samjlagić 13, Krešimir Radovčić i Lovre Mazalin po 10 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading