Može li Zvezda da nastavi pobednički niz u dvorani "Ranko Žeravica"?

Autor:

Sport

02.04.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred novim izazovom na Jadranu.

Može li Zvezda da nastavi pobednički niz u dvorani "Ranko Žeravica"?

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova gostuju Megi u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige, a trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović najavio je nastavak pobedničke serije.

Crveno-beli se nanizali tri evroligaška trijumfa uoči meča u dvorani "Ranko Žeravica".

Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat, koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaši Crvene zvezde su danas odradili trening i spremno dočekuju duel sa Megom.

Republika

Foto: Starsport

Respekt za Megu - Ognjen Kuzmić

- Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada,  cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici - rekao je centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading