LJUBIMAC GROBARA OTKRIO PLAN! Zna KAKO da ZAUSTAVI Teodosića!

Autor:

Sport

06.03.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana imaju duplo kolo u Evroligi, protiv Virtusa u Bolonji i Olimpije Milano, a pred duplo kolo Dante Egzum otkriva odakle preti najveća opasnost.

LJUBIMAC GROBARA OTKRIO PLAN! Zna KAKO da ZAUSTAVI Teodosića!

Foto: Starsport

Crno-beli su u prvom meču pred Grobarima "izmasakrirali" Virtus sa 28 razlike, dok su od Manekena poraženi sa 75:80 u Štark areni.

- Možemo reći da je svaka utakmica koju igramo u Evroligi najvažnija, a fokus je na prvoj sledećoj. Treba u nju da uđemo kao u svaku dosad, da se borimo. Na strani je malo teže igrati, ali ako se budemo držali zajedno mislim da ćemo biti dobri. Biće spremni da odbrane svoj teren, da ne dozvole da im se to dogodi ponovo - rekao je Dante Egzum i dodao:

Foto: Starsport

Dante Egzum

- Mislim da naš plan igre treba da ostane isti, ali ćemo se prilagoditi. Teodosić je sjajan dodavač, moraćemo da uradimo sve što možemo da ga zaustavimo, ali kao i na svakoj utakmici, imamo plan igre za svakog igrača - istakao je Egzum.

Partizan je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa skorom od 14 pobeda i 12 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading