Na Kalinićevom predstavljanju rukovodstvo Barselone zabrinulo navijače: Ključni igrač propušta start sezone!

Autor:

Sport

23.09.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na startu sezone košarkaški velikan se susreće sa velikim kadrovskim problemima.

Na Kalinićevom predstavljanju rukovodstvo Barselone zabrinulo navijače: Ključni igrač propušta start sezone!

Foto: Twitter.com/Barca Basket

Košarkaški klub Barselona predstavila je pojačanja za predstojeću sezonu. U borbu za ostvarenje ovosezonskih ciljeva klub iz katalonske prestonice krenuće pojačan za Nikolu Kalinića, Jana Veselog, Tomaša Satoranskog, Oriolu Paulija, Majka Tobija i Oskara da Silvu.

Međutim, ono što u ovom momentu zabrinjava sve pristalice katalonskog kluba, jeste činjenica da, verovatno i njihov najbolji igrač Nikola Mirotić i dalje se nalazi na listi povređenih igrača.

Još u julu mesecu predstavnici katalonskog kluba su saopštili da će Nikola Mirotić odsustvovati par nedelja usled povrede ahilove tetive leve noge, ali očigledno je da se proces oporavka odužio.

Povodom stanja povrede Nikole Mirotića, Barselona je objavila:

- Krilo Nikola Mirotić se brzo oporavlja od povrede Ahilove tetive leve noge, ali neće biti spreman za Superkup Španije i uvodne mečeve Endesa lige i Evrolige. Medicinske službe Barselone pažljivo prate njegov oporavak kako bi odlučile kada će biti spreman da igra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading