Ostoja potvrdio: Pao je istorijski potpis!

Autor:

Sport

05.08.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek regionalnog košarkaškog vicešampiona zvanično je potvrdio ono što su pristalice crno-belih dugo čekale.

Ostoja potvrdio: Pao je istorijski potpis!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Od ranije je poznato da će Košarkaški klub Partizan biti učesnik Evrolige u sezoni 2022/23, a danas je to i zvanično potvrđeno.

Naime, usled eliminacije ruskih klubova, KK Partizan kao vicešampiona Jadrana, dobio je specijalnu pozivnicu za učešće u elitnom takmičenju u narednoj sezoni. Danas je potpisivanjem ugovora dve strane to i zvanično potvrđeno.

Ovu informaciju puten društvene mreže Instagram, potvrdio je i prvi čovek crno-belog košarkaškog kolektiva, Ostoja Mijailović:

– Danas je potpisan zvaničan ugovor kojim KK Partizan postaje učesnik Evrolige za sezonu 2022/23! Ovim putem bih još jednom želeo da čestitam svima kojima je Partizan u srcu – napokon smo na mestu koje zaslužujemo!

Obaveštenje za sve navijače, KK Partizan će pustiti sezonske ulaznice u prodaju 15. avgusta! Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine.

Budite deo istorijskog povratka Parnog valjka u elitu. Potrebna nam je vaša podrška, da ponovo zajedno pišemo istoriju - istakao je Ostoja Mijailović.

Republika

Foto: Starsport

Navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove evroligaške izazove

 

Pema ranije određenom rasporedu, Partizan će svoj povratnički debi u elitnoj konkurenciji imati 7. oktobra kada će se u berlinskoj "Mercedes-Benz" areni sastati sa ekipom Albe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading