VELIKA GREŠKA I BLAM NOVINARA RTS-a pred epski meč Srbije u Kataru! Izmalerisao Orlove!

Autor:

Sport

02.12.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno šta je rekao...

VELIKA GREŠKA I BLAM NOVINARA RTS-a pred epski meč Srbije u Kataru! Izmalerisao Orlove!

Foto: printscreen/RTS

Vladimir Mijaljević

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske večeras od 20 časova u direktnom obračunu za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru.

Dugogodišnji sportski novinar i komentator na RTS-u Vladimir Mijaljević, napravio je ogromnu grešku tokom najave večerašnjeg meča u emsiji "Beogradska hronika":

- Treće kolo grupne faze, stalno smo gubili, a nismo imali ni sreće. Ne treba srljati, da poručim svima, u pet poslednjih utakmica ovih reprezentacija ko je poveo, a nadam se da ćemo to biti mi večeras, taj nije pobedio - rekao je Mijaljević.

Velika greška novinara RTS-a, koji je pobrkao lončiće i izmalerisao naš tim. Ipak, greške se dešavaju i one su deo svakog posla.

Poslednji duel Srbija i Švajcarska odigrali su 2018. godine u Rusiji. Poveli smo sa 1:0, ali su naši večerašnji rivali na kraju slavili. Prethodno, daleke 2001. godine, slavilii smo u Bernu sa 2:1, a tada je Švajcarska povela sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading