Zvezda ne putuje u Katar: Oglasio se i poručio naciji!

Autor:

Sport

14.11.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Serhio Ramos priznao je da nije očekivao da neće biti na spisku selektora Španije Luisa Enrikea za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru, prenose španski mediji.

Zvezda ne putuje u Katar: Oglasio se i poručio naciji!

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos sa saigračima iz PSŽ-a

Enrike je pre tri dana objavio konačan spisak fudbalera za Mundijal, ali na njemu nije bilo Ramosa, koji je odigrao 180 mečeva za selekciju Španije.

- Mundijal je bio veliki san, nadao sam se da ću da idem u Katar. Bilo bi mi to peto Svetsko prvenstvo, ali nažalost moraću mečeve da pratim preko TV-a. Teško je, ali će sunce i sutra da svane. Ništa ne bih kod sebe promenio, ni mentalitet, ni strast, ni predanost, trud, posvećenost... Hvala vam na podršci, puno je još izazova i ciljeva. Vidimo se uskoro - napisao je Ramos na Instagramu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos


Spanski fudbaler je priznao da je prošla sezona bila izuzetno naporna.

- Imao sam problema sa povredama, morao sam da se priviknem na novi klub i grad. U potpunosti sam se posvetio oporavku, vodeći se postavljenim ciljevima i ambicijama. Srećom, mogu da kažem da se ove sezone osećam dobro, da ponovo uživam u fudbalu igrajući za sjajan klub u sjajnom gradu - dodao je Ramos.

SP će biti održano u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. Španija će biti u grupi E sa Nemačkom, Kostarikom i Japanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading