MILOJEVIĆ NEMA DILEMU: Gol je čist kao suza!

Autor: Tanjug

Sport

23.09.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da nema ni najmanju dilemu da je izjednačujući gol u derbiju protiv Partizana regularan i priznao da je euforija zbog Lige šampiona uticala na njegove igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević nema dilemu!

- U pripremi smo očekivali ovakvu utakmicu. Nismo izašli dobro, u derbiju je to jako bitno. Teško se vratiti, ali uspeli smo u drugom poluvremenu da se konsolidujemo i bez obzira na njihovu prečku, mislim da smo bili bolji. Svima je pripalo po poluvreme- rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je priznao da je euforija zbog Lige šampiona ostavila trag na njegove igrače.

- Nismo bili dobri, ali imali smo neke igrače pod virusom, ali pazite, ovo je specifična utakmica, pa i za Marina koji je veliki igrač. Euforija je normalna, Liga šampiona, meni je žao što Partizan nije u Ligi Evrope. Ne igra samo kvalitet u derbiju. Idemo dalje, sutra je novi dan- rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Stasrport

On nema dileme da li gol Ričmonda Boaćija regularan. 


- Gol čist kao suza. Istog trenutka smo gledali snimak, na svakom se vidi da je unutra. Za mene je gol čist- rekao je Milojević.

Milojević takođe nema ništa protiv VAR-a.


- Gol tehnologija postoji u Evropi, sigurno bi pokazao da je gol. Ja sam za to. Ali, kako će to kod nas? Voleo bih da vidim VAR u Bugarskoj, Bosni, Crnoj Glri, regionu. Ovo je Balkan, bojim se da bi se na 30 sekindi tražio VAR. A opet, ako želimo u korak sa svetom, nemam dilemu- rekao je Milojević i konstatovao da šamoionska trka, naravno, ne može da bude završena jer je početak prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading