POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST I BIĆE VAM JASNA CENA! Ova malena kućica u prodata za neverovatnih 5 miliona dolara!

Autor:

Razonoda

27.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična japanska kuća postala viralna na TikToku

POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST I BIĆE VAM JASNA CENA! Ova malena kućica u prodata za neverovatnih 5 miliona dolara!

Foto: printskrin



Viralni video na TikToku privukao je pažnju zbog izuzetno uske kuće u Japanu, ostavljajući mnoge zapanjenima njenom cenom od 5 miliona dolara. Prvobitno, skeptici su verovali da je u pitanju šala, pitajući se kako tako mala kuća može dostići tako visoku cenu. Međutim, percepcije su se brzo promenile nakon što su videli unutrašnjost kuće.


Video prikazuje unutrašnjost kuće, otkrivajući dizajn koji stvara iluziju prostranstva, suprotno njenom spoljnom izgledu. Unutar kuće se nalazi nekoliko soba i unutrašnji bazen sa velikim stepeništem. Ova pametna manipulacija prostora ostavila je posetioce u čudu i opravdala visoku cenu, što je na kraju dovelo do prodaje.



Uprkos njenom unutrašnjem šarmu, neki nisu impresionirani spoljnim izgledom kuće. Kontrast između uskog fasade i prostranog enterijera izazvao je pomešane reakcije, s nekima koji smatraju da joj spoljni izgled nije privlačan.



Neočekivan dizajn i visoka cena ove jedinstvene japanske kuće očarali su gledaoce širom sveta, izazivajući rasprave o pravoj vrednosti nekretnina i inovativnim arhitektonskim rešenjima koja izazivaju tradicionalne percepcije prostora i vrednosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading