PRONAĐENO TELO I TREĆEG ALMINOG DETETA: Suza suzu stiže posle neverovatne tragedije u reci! Spasioce sada čeka i poslednji zadatak

Autor:

Svet

07.05.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična priča potresla je ceo region

PRONAĐENO TELO I TREĆEG ALMINOG DETETA: Suza suzu stiže posle neverovatne tragedije u reci! Spasioce sada čeka i poslednji zadatak

Foto: facebook printscreen

Žitelji Albanije i regiona ne stižu ni da obrišu suze s lica usled neverovatne tragedije u reci Bojani, a nove informacije nanose još boli.

Nakon što su policajci i spasilačke službe pronašli telo dve devojčice, ćerke Alme Arazi koja je 4. maja u smrt sa sobom povela troje mališana, sada je nađeno i telo trogodišnjeg dečaka.

Tri dana nakon potrage spasioci su makar malo odahnuli jer će uspeti da familiji uruče telo dečaka koji će biti poput njegovih sestrica od 6 i 9 godina biti ispraćen na večni počinak.

Za razliku od njih, Almino telo i dalje niko ne može da pronađe.

Policija je pronašla telo dečaka u Bojani kod sela Oblike i to nekoliko kilometara dalje od mesta na kome je dan ranije pronađeno telo njegove osmogodišnje sestre. 

Potraga za telom majke se nastavlja.

Vest je potvrdila i gradonačelnica Skadra Majlinda Angoni.

"Želim da se zahvalim svima koji učestvuju u akciji i pomažu da se žrtve pronađu u najkraćem mogućem roku. Želim da se zahvalim i meštanima sela koji su se dobrovoljno javili da pomognu. Upravo smo dobili vest da je i treće dete pronađeno i nadamo se da ćemo uskoro pronaći i poslednju žrtvu tragedije. Ostaćemo ovde dok ne nađemo i majke dece", rekla je Angoni.

Alma Arazi, podsetimo, skočila je u četvrtak uveče sa troje dece u Bojanu sa starog mosta u Skadru.

Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje Ergeze dok je telo osmogodišnje Grejsi izvučeno iz Bojane u ponedeljak.

Ergis Arazi, suprug i otac dece, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo svoje porodice.

Prema poslednjim informacijama, Alma je želela da se u januaru razvede od muža međutim, on nije dao punomoćje da može da ona vodi decu sa sobom u Italiju.

Potom joj je obećao da će prekinuti sve vanbračne afere sa ženama, ali očito da je nešto između njih dvoje doprinelo da ona posegne za najtragičnijim rešenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading