Liverpul sastanči sa UEFA pre puta u Rim

Autor:

Sport

26.04.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Liverpul zatražio je sastanak sa zvaničnicima Rome, Evropske fudbalske unije, obezbeđenjem i italijanskom policijom da bi obezbedio bezbedan put za svoje navijače u Rim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Rome

"Redsi" naredne srede gostuju Romi u prestonici Italije u revanšu polufinala Lige šampiona, posle trijumfa na "Enfildu" rezultatom 5:2.

Pored sigurnog trijumfa izabranika Jirgena Klopa, te večeri su u centru pažnje bili sukobi navijača ispred stadiona. Jedan od pristalica Liverpula je u kritičnom stanju u bolnici, a protiv dvojice navijača je podignuta optužnica zbog tog incidenta.

- Liverpul je tražio da se određene stvari pojasne oko logistike u vezi sa utakmicom odmah posle žreba i nada se da će na sastanku biti date garancije i važne informacije. Ukoliko se to dobije, klub će svoje navijače obavestiti o merama koje će biti na snazi - stoji u saopštenju engleskog kluba.

Duel između Rome i Liverpula igra se u sredu od 20.45 na Olimpijskom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading