OVO SE ČEKALO - OGLASIO SE IGOR DULJAJ! Evo šta TRENER Partizana misli o (ne)odigravanju derbija protiv Zvezde!

Autor:

Sport

22.04.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uvek ću stati iza svojih igrača"

OVO SE ČEKALO - OGLASIO SE IGOR DULJAJ! Evo šta TRENER Partizana misli o (ne)odigravanju derbija protiv Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan, nezadovoljan suđenjem od pre dva dana, izdao je danas kratko saopštenje uoči večitog derbija sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije u kom je rečeno da neće biti redovne konferencije za medije, te da se očekuju nove informacije u vezi (ne)odigravanja meča.

Trener crno-belih Igor Duljaj pričao je za "Informer" o trenutnoj situaciji.

- Jedino što se u ovom trenutku zna je da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imam trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su isrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo odradili i to je to. O toj temi hoćemo igrati Kup nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati - počeo je Duljaj, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

- Uvek ću stati iza svojih igrača. Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Nećiu pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca.

Upitan o tome šta on misli - treba li igrati ili ne, Duljaj je ostao nedorečen:

- Moj stav je da... treba biti pošten u svemu što radite.

Partizan jeste danas pustio informaciju o kupovini karata za polufinale Kupa, ali...

- Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko ja znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije nema. To je za sada jedino sigurno - zaključio je Duljaj za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading