IGRAČI PARTIZANA NEĆE DA IGRAJU KUP PROTIV ZVEZDE! Crno-beli ODLUČNI posle sastanka sa Duljajem!

Autor:

Sport

22.04.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Takav tretman ih boli"

IGRAČI PARTIZANA NEĆE DA IGRAJU KUP PROTIV ZVEZDE! Crno-beli ODLUČNI posle sastanka sa Duljajem!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana održali su juče sastanak sa glavnim trenerom i stručnim štabom na kom su jasno izneli stav da ne žele da igraju Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, prenosi "Informer".

Razlog za ovu odluku leži u njihovom uverenju da su oštećeni tokom poslednje utakmice sa Crvenom zvezdom, kao i u revoltu zbog dešavanja na terenu. Nakon poraza od 3:2 na "Marakani" u 173. večitom derbiju, fudbaleri su izrazili nezadovoljstvo suđenjem, koje smatraju tendencioznim u korist Crvene zvezde. 

- Igrači su bili vidno revoltirani dešavanjima na proteklom derbiju. Smatraju da su pokradeni i ma kako da su odigrali, izgubili bi. Takav tretman ih boli. Navijačli su došli da ih podrže, a u jednom momentu su im skandirali "Izađite napolje". Krivo im je što i tada nisu napustili teren i poručili su Duljaju da ne žele da igraju u sredu. On ih je podržao u odluci, rekavši im da ne želi da utiče na njihov stav - navodi taj izvor i nastavlja:

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi

- Niko iz kluba ne želi zvanično da se oglasi hoće li igrati ili neće, jer hoće još jednom da popričaju sa igračima. Verovatno će pokušati da ih ubede da ipak igraju, jer je to fer i sportski. U krajnjem slučaju, rukovodstvo je pomenulo da ne igraju Kup i nema pravo sad da se ljuti na igrače, koji su takođe stava da ne žele da igraju.

Iako je rukovodstvo kluba izrazilo želju da se fudbaleri ipak pojave na terenu, igrači su bili jednoglasni u svojoj odluci. Uprkos tome, postoji mogućnost da će se održati novi sastanak između igrača, stručnog štaba i rukovodstva kluba. Ukoliko Partizan stvarno odbije da igra polufinale Kupa, klub može očekivati posebne kazne, a isto važi i za stručni štab i igrače, koji bi mogli biti suspendovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading