ZAGREVA SE ATMOSFERA PRED 173. VEČITI DERBI: Moćne poruke šalju se na sve strane

Autor:

Sport

20.04.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dočekuje Partizan na Marakani od 18 časova uz prenos na portalu Republika.rs.

ZAGREVA SE ATMOSFERA PRED 173. VEČITI DERBI: Moćne poruke šalju se na sve strane

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju danas u 173. večitom derbiju Partizan na stadionu "Rajko Mitić". Meč se igra od 18 sati, uz direktan prenos na televiziji Arena sport premijum 1 i portalu Republika, u okviru prvog kola plej-ofa Superlige (ukupno 31. kolo).

Zvezda ima velikih sedam bodova prednosti na tabeli i priliku da pobedom dođe nadomak sedme uzastopne titule. S druge strane, Partizan je ovog proleća odigrao znatno ispod svog nivoa pa je em izgubio prednost koju je imao kao jesenji šampion, em sada zaostaje toliko za crveno-belima da je pitanje da li bi mu čak i pobeda na Marakani danas bila dovoljna da e uključi u borbu za titulu. 

Trener Zvezde Vladan Milojević istakao je da nema nikakvih tajni i izrazio nadu da će ova utakmica biti dostojna velikog derbija.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Pre mesec dana bila je drugačija situacija, ali i tada kao i sada, nema nikakvih tajni i nadam se da ćemo moći i jedni i drugu da ponovimo utakmicu dostojnu derbija. Ja nikada nisam rekao da je Zvezda favorit, to je legitimno i prirodno. Rekao sam zašto. Mi imamo 21 bod u opticaju kao i ostale ekipe. Za mene je ovo početak novog takmičenja. Ovo što je pre me ne interesuje. Da li smo favoriti ili ne, uopšte u bilo kojoj utakmici, suludo je govoriti. Od mene to nećete čuti. Bilo koje mesto na tabeli da zauzima ekipa, kao da je 0:0 - rekao je Milojević.

Jednako uzdržanu poruku poslao je i trener Partizana Igor Duljaj. On neće moći da vodi ekipu jer je protiv Čukaričkog u prethodno kolu dobio četvrti žuti karton, ali je najavio da će biti na vezi sa Albertom Nađom, koji će biti na klupi.

Republika

Foto: FK Partizan

Igor Duljaj

- Možda ćemo razgovarati putem moblinpog telefona, oni koji imaju moj broj samo neka me ne zovu tokom utakmice. Milojević odlično poznaje Partizan, nekih iznenađenja teško da može biti. Mi ćemo učiniti isve što je do nas da pokažemo kvalitetnu igru. Biće drugačija nego poslednja utakmica, nemojmo zaboraviti da smo bili sa igračem manje ne znam od kog minuta. Voleo bih da bude dosta golova opet i da bude dosta publike, kako dolikuje dugačkoj tradiciji koja traje, ne smemo da osramotimo derbi - izjavio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading