DEJAN STANKOVIĆ PRVI PUT O SINU KOJI JE U BOLNICI: Legenda poslala ohrabrujuće reči

Autor:

Sport

20.04.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan hospitalizovan u Milanu, situacija se popravlja iz dana u dan.

DEJAN STANKOVIĆ PRVI PUT O SINU KOJI JE U BOLNICI: Legenda poslala ohrabrujuće reči

Foto: Instagram/stefistankovic

Dejan i Stefan Stanković

Legenda srpskog fudbala, Dejan Stanković, prolazi kroz izuzetno težak period jer je njegov najstariji sin Stefan hospitalizovan u Italiji. Stanković, koji trenutno uspešno predvodi mađarski Ferencvaroš, nedavno je objavio da se zdravstveno stanje njegovog sina postepeno poboljšava.

Prošle sedmice, Stanković je otputovao u Italiju kako bi pružio podršku svom sinu Stefanu, a zatim se u četvrtak vratio u Mađarsku, gde će predvoditi svoj tim u 29. kolu protiv Kišvarde. Ferencvaroš je putem svojih zvaničnih društvenih mreža potvrdio Stankovićev povratak na trenersku poziciju.

Uoči predstojećeg meča, Stanković se obratio javnosti putem zvaničnog sajta kluba, izražavajući zahvalnost navijačima, osoblju i članovima tima koji su pružili podršku njemu i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

Foto: printscreen

Dejan bio kraj Stefana u bolnici

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su poslednjih dana bili uz mene i moju porodicu, situacija se iz dana u dan popravlja - rekao je ohrabrujuće reči Stanković, pa se osvrnuo na svoj posao i mečeve Fencvaroša:

- Rekao sam igračima da moramo da budemo šampioni! Ali... To ne znači samo da podignemo trofej, već moramo da igramo kao šampioni, moramo da radimo kao šampioni na terenu, moramo da igramo duhom koji ovaj klub predstavlja. Do kraja sezone imamo još sedam utakmica, pet u ligi i dve u kupu. Očekuje nas mnogo susreta za kratko vreme, svaki igrač mora da bude spreman za ovaj izazov, jer ako igraš u ovako velikom klubu moraš sve da pobediš - poručio je Stanković.

Vest da je Dekijev sin u bolnici potresla je mnoge ljubitelje fudbala, ali je istovremeno i podstakla veliki broj ljudi da pruže podršku Stankoviću i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima. Svi se nadaju brzom oporavku Stankovićevog sina Stefana i žele da porodica Stanković što pre prebrodi ovu tešku životnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading