SIN DEJANA STANKOVIĆA U BOLNICI! Deki se OGLASIO i ZABRINUO sve o stanju Stefana!

Autor:

Sport

13.04.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da je sve u redu.

SIN DEJANA STANKOVIĆA U BOLNICI! Deki se OGLASIO i ZABRINUO sve o stanju Stefana!

Foto: Instagram/stefistankovic

Dejan i Stefan Stanković

Dejan Stanković otkrio zabrinjavajuće vesti

Legendarni fudbaler i trenutni trener Ferencvaroša, Dejan Stanković, obratio se javnosti putem video poruke kako bi podelio zabrinjavajuće vesti o svom najstarijem sinu Stefanu. Otkrio je da je Stefan već tri dana u bolnici i da se očekuju rezultati analiza koje su urađene, ali nije precizirao prirodu Stefanovog zdravstvenog problema.

Poruka podrške navijačima Ferencvaroša

U video poruci koju je poslao za sve navijače mađarskog kluba, Dejan Stanković je istakao zahvalnost na podršci koju je dobio od strane navijača, naglašavajući važnost zajedništva u teškim trenucima.

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju.

Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju - rekao je Deki i zabrinuo sve.


Stefan Stanković - Naslednik u bolnici

Nekadašnji reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama, trenutno se nalazi u bolnici, a Dejan Stanković je izrazio nadu da će se uskoro saznati više o njegovom zdravlju. Detalji o Stefanovom stanju još uvek nisu javno poznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading