PSIHOLOG MI JE REKAO DA ME ŽALI: Pevačica vodila bitku sa ANOREKSIJOM, imala modrice po telu i OVOLIKO KILOGRAMA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milena Ćeranić ispričala je kada je nastupio problem sa anoreksijom.

PSIHOLOG MI JE REKAO DA ME ŽALI: Pevačica vodila bitku sa ANOREKSIJOM, imala modrice po telu i OVOLIKO KILOGRAMA

Foto: YouTube/ RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Pevačica Milena Ćeranić imala je problem sa manjkom kilograma. U periodu kada je ušla u rijaliti program doživela je veliki stres, a kada je izašla, shvatila je da ima 43 kilograma. Iako nije primećivala svoje simptome, jedna od situacija koja joj je ostala u pamćenju je kada je stilistkinja donela pantalone 26, a njoj je i ta veličina bila mnogo veća. Ipak, tada nije bila zadovoljna i smatrala je da bi mogla još malo da smrša.

- Meni je trebalo dve godine da se ugojim. Imala sam dve crne tačke ispod zadnjice, kao modrice od kostiju od sedenja i nisam mogla da sedim na tvrdoj pozadini, već mi je trebao jastuk. Nisam imala vremena da mi to smeta - rekla je ona u emisiji "RTS Ordinacija".

Nakon toga javila joj se jaka anksioznost, sa kojom se izborila.

- To je strah, ljutnja, tuga, bol, stres to su nedefinisani loši osećaji koje nismo uspeli da izbacimo iz sebe pa se tako nataloži kao tumor mogu da kažem, unutrašnji, koji jede sve živo, pa krenu panični napadi i to je jako komplikovano kod nas koji se bavimo javnim poslom. Psihijatar mi je dao medikamente, rekla mi je sama da ću prestati kada osetim potrebu. Bilo mi je bitno da me to smiri fizički u trenutku, ali mi rekla "Pile moje, ja volim ljudima da skinem ružičaste naočare, a tebi bih da ih stavim jer toliko si surovo realna, meni te malo žao", i to zato što sam realna, ali to sam prigrlila kao moju iskrenost i realnost - poručuje pevačica.

Foto: printscreen/RTV PINK

Milena Ćeranić je bila na ivici anoreksije

Iako je jela sve, imala je česte dijareje.

- Jela sam sve, hleb sa krompirom, sa pirinčem, hleb je bio osnova, a onda sve ostalo što ide uz hleb, ali sam imala konstantne dijareje na nervnoj bazi i sve je prolazilo kroz mene dok nisam izašla napolje. Tek nakon nekog vremena shvatila sam koliko sam mršava - kaže da je postala svesna šta joj se dešava zahvaljujući prijateljima koje na početku nije čula.

Danas nije rob hrane i jede zdravo.

- I dan danas imam iskrivljenu sliku o svom telu, ali trudim se da budem u treningu konstantnom i to me ispunjava. Ne robujem hranom i hranim se zdravo - poručuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading