DINAMO PLATIO 55.556 EVRA DA DOVEDE LUKU MODRIĆA: Hrvati misle da je to dovoljno da ubede asa Reala dao dođe kući

Autor:

Sport

06.04.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je tek početak dobro smišljenog plana.

DINAMO PLATIO 55.556 EVRA DA DOVEDE LUKU MODRIĆA: Hrvati misle da je to dovoljno da ubede asa Reala dao dođe kući

Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Luka Modrić

Dinamo Zagreb rešio je da dovede svoju legendu Luku Modrića po svaku cenu. Prvi korak je načinjen i on je tim sa Maksimira koštao tačno 55.556 evra. Na prvi pogled zvuči premalo za platu ili obešteće asa koji je stekao planetarnu slavu u dresu Reala iz Madrida.

Međutim, u pitanju je iznos koji je Dinamo platio za početak kampanjesa ciljem da se Modrić navede da se preseli u Zagreb i tu izgledno završi karijeru. Tačno toliko je koštao oglas u renomiranom španskom sportskom listu Marka sa porukom upućenom bivšem igraču Dinama, pozivajući ga da se vrati. Oglas pozicioniran na trećoj strani madridskog izdanja i šestoj strani nacionalnog izdanja predstavlja značajan finansijski ulog za klub. Prema tarifama oglašavanja Marke, ukupan trošak za oglasni prostor u oba izdanja iznosi značajnih 55.556 evra. Naime, zakup cele desne stranice u madridskom izdanju novina košta 17.971 evro, dok je zakup stranice u nacionalnom izdanju vredan 37.595 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

 

Pomenuti oglas je izazvao uzbuđenje u sportskoj zajednici, privlačeći široku pažnju i medijsko praćenje. Marka je istakla oglas na naslovnoj strani svog online portala, ističući direktni apel Dinama Modriću. Dodatno, Fabricio Romano, poznati novinar specijalizovan za fudbalske transfere, takođe je izvestio o oglasu, dodatno pojačavajući dosegnutost i uticaj Dinamove poruke.


Kako oglas sugeriše, ugovor Luke Modrića sa Real Madridom se bliži kraju, što izaziva spekulacije o njegovom sledećem koraku u karijeri. Izveštaj Marke ukazuje da je Modrić dobio unosne ponude od klubova u Saudijskoj Arabiji i SAD, ali ih nije prihvatio, odlučujući da ostane u Real Madridu. Sa 39 godina, Modrić se nalazi na prelomnom mestu u svojoj slavnoj karijeri, a njegova nadolazeća odluka će verovatno zainteresovati fudbalske entuzijaste širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading