HRVATI NE BIRAJU SREDSTVA! Dinamo vrbuje Modrića da se vrati u Zagreb na do sada NEVIĐEN način!

Autor:

Sport

06.04.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi kažu - genijalan marketinški potez.

HRVATI NE BIRAJU SREDSTVA! Dinamo vrbuje Modrića da se vrati u Zagreb na do sada NEVIĐEN način!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić slavi trijumf nad Holanđanima

Dinamo Zagreb pokrenuo kampanju za povratak Luke Modrića

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba pokrenuo je ambicioznu kampanju kako bi privukao Luku Modrića nazad u svoje redove. Osvajač zlatne lopte se sa velikim uspehom otisnuo u beli svet davne 2008. godine. Iako je Velimir Zajec za grčke pre mesec dana izjavio da je teško moguće da se Luka Modrić vrati u Dinamo, nasuprot tome usledila je genijalna marketinška akcija hrvatskog kluba. U čuvenom španskom sportskom listu "Marka", poznatom po tome što ga često nazivaju novinama Real Madrida, na drugoj strani današnjeg izdanja osvanuo je dres Modrića iz perioda na "Maksimiru".

Oglas preko cele strane u listu Marka

Dinamo je platio oglas preko cele strane u Marki, čime je privukao veliku pažnju javnosti. Osim toga, klub je na društvenim mrežama objavio video iz Madrida, gde se može videti da uz doručak čitaju upravo ovaj sportski list. Ova marketinška akcija pokrenula je lavinu komentara i spekulacija o mogućem povratku Luke Modrića u Dinamo.


Kampanja na dva jezika

Ono što je posebno interesantno jeste da je kampanja sprovedena na dva jezika - hrvatskom i španskom. Oglas preko cele strane u Marki praćen je porukom na dresu Dinama sa brojem deset na kojem je jasno istaknut natpis "Imalo bi smisla". Očigledno je ovo slogan kojim se vode "modri" ne bi li vratili legendu u klub. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading