UZAVRELO NA MARAKANI: Evo kako su fudbaleri Partizana DOČEKANI kod večitog rivala!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je 172. derbi.

UZAVRELO NA MARAKANI: Evo kako su fudbaleri Partizana DOČEKANI kod večitog rivala!

Foto: Republika

Fudbaleri Partizana gostuju Crvenoj zvezdi od 17 časova na stadionu Marakana u okviru 24. kola Superlige.

Kako to obično biva u duelu najljućih beogradskih rivala, atmosfera pred početak je uzavrela. Najveći srpski stadion biće pun, koliko bezbednost to dozvoljava, a domaći crveno-beli imaće veći broj navijača na svojoj strani. To, međutim, ne znači da će fudbaleri Partizana biti bez podrške. Naprotiv!

Pola sata pred početak utakmice, sektori namenjeni gostujućim navijačima se uveliko pune i - biće krcati. Po nekim najavama na Zvezdin stadion stiže oko 10.000 pristalica crno-belih. 

 

 

Njihovi miljenici su lideri šampionata i shodno tome imaju velika očekivanja protiv favorita s Marakane, koji je ove sezone igrao Ligu šampiona. Grobari smešteni na južnoj tribini zdanja u Ljutice Bogdana umeli su da pozdrave i podrže izabranike Igora Duljaja, nakon što su oni kročiti na travnatu podlogu Zvezdinog stadiona. Gromoglasna dobrodošlica svakako će puno značiti igračima Partizana i jeste pokazatelj da na teškom gostovanju neće biti sami. 

Podsetimo, Partizan ima bod više na tabeli elitnog ranga i po mnogima će upravo ovaj meč umnogome uticati na dalji tok takmičenja. Kladionice, ipak, više veruju domaćima, pošto je u ovom trenutku kvota na keca 1,80, nerešeno se plaća sa 3,70, trijumf gostiju bukmejkeri vrednuju sa okruglo - pet kvotom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading