AU, KAKVA BOMBA! IBRA IGRA ZA SRBIJU! Navijači u transu!

Autor: M. M.

Sport

03.03.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda Fudbalskog saveza Srbije.

AU, KAKVA BOMBA! IBRA IGRA ZA SRBIJU! Navijači u transu!

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Edvard Ibrović Flečer, član Mančester junajteda, igraće za reprezentaciju Srbije do 16 godina.

Mladi 15-godišnji fudbaler nastupa za Mančester junajted, a zbog prezimena, doduše malo kraćeg i modifikovanog, navijači u Srbiji već su ga prozvali - Ibra. Naravno, asocijacija je na slavnog švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, koji je rodonačelnik nadimka Ibra u fudbalskim krugovima. Kako kažu naši izvori iz FSS, kod srpskog Ibre ne manjka lucidnosti i talenta, što takođe opravdava njegov novi nadimak.

Sportski sektor Fudbalskog saveza Srbije, posebno zadužen za mlađe kategorije, uz velike napore uspeo je da privuče Edvarda da igra za naš nacionalni tim. U komunikaciji sa njegovom majkom, koja je poreklom Srpkinja, uspeli su da ga ubede da ubuduće nosi dres "orlova", što govori o izuzetnom radu sportskog sektora Saveza.

Mladi Edvard Ibrović Flečer već duže vreme privlači pažnju Srbije. Trenutno nastupa za mladi tim Mančester junajteda, igrajući u veznom redu, a impresionira svojom visinom od 177 centimetara i težinom od 60 kilograma. Iako je bila zainteresovana za njega, Engleska nije uspela da ga privuče, jer je Flečer odlučio da igra za naš nacionalni tim.

 

 

Ova vest naglašava izuzetnu ulogu sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije u privlačenju talentovanih igrača. Njihovi napori, zajedno sa direktorom Nikolom Lazetićem na čelu, pokazuju posvećenost i uspeh u vrbovanju mladih talenata za naš nacionalni tim.

- Razgovori koje sam vodio prethodnih sedmica u vezi sa njihovim dolaskom na moje veliko zadovoljstvo uspešno su završeni. Hvala im na pokazanom patriotizmu, imali su izbor. Momci imaju sjajan potencijal i sigurno da ne bi bili u klubovima u kojima su da nije tako. Očekujemo da će se vrlo brzo prilagoditi i adaptirati na način rada u selekciji Srbije, a ovde će imati maksimalnu podršku svih relevantnih faktora. Njihova želja i opredeljenje ka dresu naše zemlje je nešto zbog čega možemo da budemo izuzetno ponosni. Na nama je da nastavimo ovim putem i ulažemo u budućnost srpskog reprezentativnog fudbala - rekao je Nikola Lazetić, direktor mlađih kategorija FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading